Energimesse i Vejrup

Kom til Energimesse i Vejrup-Endrup Fritidscenter d. 4. oktober fra kl. 9:30 til kl. 14. Kom og hør mere om energibesparelser, vedvarende energi, isolering, finansiering og energirådgivning.

Læs mere i Kalenderen.

4 tanker om "Energimesse i Vejrup"

 1. Connie

  Det lyder rigtig spændende. I Sønderborg har vi haft velbesøgte Energimesser, der har bidraget til at sætte fokus på energiomstillinger og ændringer i folks daglige adfærd. Ha´ en rigtig god dag!

  Svar
 2. Per Alnor Forfatter

  John Snedker byder velkommen til energimessenEnergimessen forløb rigtig godt! Vi skønner, at mellem 120 og 150 mennesker kom forbi udstillingen i Vejrup-Endrup Fritidscenter. Der var gratis rundstykker og kaffe fra morgenstunden og kl. 10 blev messen officielt åbnet af John Snedker, formand for Plan- & Miljøudvalget i Esbjerg Kommune. Deltagerne kunne gå rundt på messen og høre om det sidste nye indenfor energivenlige vinduer, miljørigtig isolering, tilskud og rådgivning om energibesparelser, finansieringsmuligheder, nye effektive brændeovne, intelligente vandhaner og termostater, effektiv efterisolering og de mange fordele ved selv at producere strøm fra eget solcelleanlæg.
  En heldig borger i Vejrup løb af med 1. præmien i en konkurrence om at vinde et tilskud på 3.500 kr. til at få udarbejdet en BedreBolig plan.
  Alt i alt en rigtig god dag som blev vel modtaget af borgerne i Vejrup og omegn.

  Svar
 3. Per Alnor Forfatter

  Der var 10 stande i alt, og de var placeret forholdsvis tæt, så der var en rigtig god og næsten intim stemning, hvor alle udstillerne bakkede hinanden op og var rundt og hilse på, inden messe blev åbnet.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *