Udvikling i landsbyerne…

Hjem Fora Grøn Adfærd Udvikling i landsbyerne…

Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  akbrandt 4 år, 6 måneder siden. This post has been viewed 1850 times

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #557

  karenmargrethe
  Keymaster

  I efterårsferien var jeg til borgermøde i  Jordløse (Assens Kommune) Her har de en meget driftig frilandsgrise producent. Han havde en god pointe synes jeg .

  Han mener at hvis der skal ske udvikling på landet er det vigtigt at producere noget de andre ikke producere, så han ville gerne slå et slag for at få etableret mere bæredygtig produktion i Jordløse. Han fik samlet en hel del folk omkring sig, der nu er igang med at tænke muligheder i Jordløse.

  Husk det er på landet der er flest cvr. numre og det er nu engang der de fleste store ideer er startet…!

  Så klø på og fortsæt med din ide

  Karen

  #620

  akbrandt
  Deltager

  Hej med jerBegge dele er gode pointer!Både at producere flere lokale fødevarer og at der er flest CVR-numre på landet.Vi har undersøgt CVR-numre og hveranden i landsbyen Kær ved Sønderborg har CVR-nummer. I tre landsbyer ved Broager er det hver tredje og ude på nordspidsen af Als i Holm er det hver fjerde. I Guderup som er en lidt større by er det kun hver 5. landsby der har CVR-nummer. Det er således mest innovation og iværksætteri på landet.

  #621

  akbrandt
  Deltager

  Hej med jerTag på landet og køb friske lokale fødevarer.Økologi er en faktor for tilflytning. Adgangen til at købe økologiske varer betyder noget for folk der vil flytte ud i landsbyerne. Det er derfor vigtigt for udviklingen på landet, at der er tydelige aftryk af det røde Ø. Der skal være mulighed for, at købe lokale økologiske fødevarer lokalt. I Sønderjylland produceres en stor mængde økologiske fødevarer, men de er ikke særligt synlige. Det skal der laves om på. I landsbyerne skal der laves markeder for fødevarer og her skal de økologiske have en fremtrædende plads.Tag på landet og køb frisk lokale fødevarer.Læs mere her:http://jyllands-posten.dk/ECE7641816/EL-kr%C3%A6ver-millioner-til-%C3%B8kologisk-svineproduktion/http://enhedslisten.dk/artikel/enhedslisten-sikrer-markant-loeft-til-oekologi-74623

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.